Nog geen reacties

Pinksteractie: Geloven in de ander – Ieder mens telt mee

Geïnspireerd door hun geloof zetten missionarissen en missionair werkers zich in voor anderen. Dat doen zij altijd en overal ter wereld. Zo werkt de uit Bolsward afkomstige Fera Agricola in het Centre for Social Concern in Malawi. Sinds 2022 doet zij dit prachtige werk met hulp van de Witte Paters en de Week Nederlandse Missionaris. Zo kan zij haar hart volgen en zich dagelijks inzetten voor mensen die het moeilijk hebben, en dat doet zij met bezieling!

Missionair werker Maria Poulisse zet zich vanuit de Communiteit van de Camillianen in voor kinderen en jongeren met een beperking uit arme gezinnen. Dit sprak voor haar vanzelf nadat ze gezien had hoe deze kinderen en jongeren vaak volledig buiten de boot vielen. “Ik ben gegrepen door de liefde en deze kinderen houden me dagelijks een spiegel voor waarin ik God kan zien. Dat is heel inspirerend.” Fera en Maria zijn het gezicht van de Pinksteractie in 2024. Net als Fera en Maria staan alle andere missionarissen en missionair werkers altijd klaar voor de ander.

Op 11 en 12 mei is er in onze kerken een deurcollecte voor de Pinksteractie van de Week Nederlandse Missionaris. U kunt uw bijdrage ook per bank overmaken op NL30 RABO 0171 2111 11 ten name van Week Nederlandse Missionaris.

Plaats een reactie