Bestuur en pastoraal team

De federatie Vlietstreek bestaat uit drie parochies met één gezamenlijk federatiebestuur en één gezamenlijk pastoraal team, beide onder leiding van de pastoor. De leden van het bestuur en van het pastoraal team worden door de bisschop van Rotterdam benoemd. Onder de verantwoordelijkheid van bestuur en pastoraal team vallen alle binnen de parochies functionerende werkgroepen en koren.

Voor meer informatie over het bestuur zie hier.
Voor meer informatie over het pastoraal team zie hier.

Werkgroepen en koren

Aan een overzicht van de werkgroepen wordt nog gewerkt.
Een overzicht van de koren vindt u hier.

Caritasinstellingen (PCI en IPCI)

Met de parochies zijn twee zelfstandige rechtspersonen verbonden. Dit zijn de PCI en IPCI, waarvan de bestuursleden door de bisschop van Rotterdam worden benoemd.

De Parochiële CaritasInstelling H. Bonifatiusparochie is met deze parochie verbonden en opereert binnen het territorium van deze parochie in Rijswijk en Den Haag Spoorwijk en Laakkwartier. Zie hier voor meer informatie.

De InterParochiële CaritasInstelling Trinitas, Sint Maarten en De Verrezen Christus is verbonden met deze drie parochies en opereert binnen het territorium van de drie parochies in Leidschendam, Voorburg en Den Haag Leidschenveen. De parochie De Verrezen Christus in Voorburg maakt geen deel uit van de federatie Vlietstreek. Zie hier voor meer informatie over de IPCI.