De Programmacommissie stelt jaarlijks een programma samen bestaande uit lezingen en filmavonden (Cinekerk). De lezingen en de films gaan over levensbeschouwelijke onderwerpen en bieden daarmee stof tot nadenken en tot verdieping. De informatie over de lezingen vindt u onder lezingen.

 

Cinekerk

Onder de noemer Cinekerk worden er films uitgekozen die over levensbeschouwelijke onderwerpen gaan en daarmee stof tot nadenken en tot verdieping bieden. De filmavonden vinden tenzij anders vermeld plaats in de Maartenszaal bij de Martinuskerk in Voorburg en beginnen daar om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. Na afloop bent u in de gelegenheid een vrijwillige bijdrage doen in verband met de onkosten van de auteursrechten op de film.

Iedereen is van harte welkom.

 

Films die binnenkort gedraaid worden

The Way

Op woensdag 25 mei 2022 wordt in de Lucaszaal van de Bonifatiuskerk de film ‘The Way’ vertoond. De film start om 14.30 uur. De vrije gift is bestemd om de auteursrechten te kunnen betalen.

Een Amerikaanse arts, wiens zoon tijdens een storm in de Pyreneeën is verongelukt op zijn pelgrimstocht naar Santiago, gaat die tocht nu zelf afmaken, om te kunnen begrijpen wat zijn zoon bewoog.

 

The two Popes

Op maandag 13 juni, om 20.00 uur wordt in de Maartenszaal van de St. Martinuskerk de film ‘The two Popes’ vertoond. Deze film gaat over gesprekken tussen paus Benedictus XVI en zijn toekomstige opvolger Franciscus.

Meer informatie volgt. Reserveert u alvast de datum!