Naast het bezoeken van de vieringen kunt u ook op de volgende tijden in onze kerken terecht voor stilte, meditatie en gebed.

HH. Benedictus en Bernadettekerk
Van maandag tot en met vrijdag is er van 9.00 tot 12.00 uur Open Huis in de HH. Benedictus en Bernadettekerk, Sir Winston Churchilllaan 372, 2285 SK Rijswijk.
U kunt dan ook toegang krijgen tot de kerk om daar te bidden en een kaars op te steken.

H. Bonifatiuskerk
Op de zaterdagen van de oneven weken is de H. Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69, 2282 SE Rijswijk van 14.00 tot 16.00 uur open voor stilte, meditatie en gebed. Er zijn mensen aanwezig om bezoekers uit te nodigen, welkom te heten, vragen te beantwoorden en (mee) te bidden.

De missionaire openstelling van de H. Bonifatiuskerk, die mensen de gelegenheid wil bieden (hernieuwd) kennis te maken met Jezus, blijft plaatsvinden op de zaterdagen van de oneven weeknummers van 14.00 tot 16.00 uur. Wel kiezen we dit jaar voor een ‘winterstop’. Op 9 en 23 december en op 6 januari gaat de openstelling door, maar op 20 januari, 3 februari en 17 februari blijft de kerk gesloten. De openstelling wordt vanaf zaterdag 2 maart hervat.

St. Martinuskerk
De Mariakapel van de St. Martinuskerk, Oosteinde 56, 2271 EH Voorburg is overdag open voor gebed en voor het opsteken van een kaars bij het Mariabeeld. U vindt de kapel rechts van de hoofdingang van de kerk.

HH. Petrus en Pauluskerk
Het portaal en de Mariakapel van de HH. Petrus en Pauluskerk, Sluiskant 29, 2265 AB Leidschendam is overdag open voor gebed en voor het opsteken van een kaars bij het Mariabeeld. Uw gebedsintenties kunt u in het schrift schrijven dat u daar vindt. De ingang vindt u links van de hoofdingang van de kerk.