Wij zijn het RK JoKo koor uit Leidschendam. Ons koor bestaat op dit moment uit achtentwintig leden. Veel van onze leden zijn al jaren lid van JoKo.

Het repertoire is divers. Onder leiding van onze dirigente Mariëtte van Stralen en pianiste Spela Pusnik zingen we zowel Nederlands als Engels en bijvoorbeeld met Kerstmis ook wel eens in het Frans of Duits. Van het verplichte kerkelijk werk tot aan speciaal voor ons koor gecomponeerde nummers of bekende songs van de radio… Samen met het combo bestaande uit dwarsfluiten, piano en een basgitaar (en hopelijk ook weer eens met drum, aanmelden daarvoor kan altijd!) wordt er elke vrijdagavond gerepeteerd om dit vervolgens eens per maand (of een keer extra) ten gehore te brengen met name in de Petrus en Pauluskerk, onze thuisbasis. Traditioneel zingen we op Kerstavond de Kerstnachtmis.

Eens per jaar gaan we een dagje met z’n allen op stap. Om dit te realiseren vragen we een contributie van € 45,- per jaar. Hier worden ook verjaardagskaarten, bloemetjes et cetera van betaald.

Nieuwe leden vanaf 12 jaar zijn van harte welkom! Kom gezellig meezingen op vrijdagavond van 20.00 tot 21.45 uur in parochiecentrum ‘De Haard’ aan het Molenpad 1a in Leidschendam! Kijk voor de laatste updates op www.rkkoorjoko.nl