Het gemengd Resonet in Laudibus zingt trouw veel zondagen en uitvaarten in de huidige Benedictus en Bernadettekerk.

Op zondag 1 november 1959 Allerheiligen heeft een dan nieuw opgericht herenkoor Resonet in Laudibus voor het eerst een gregoriaanse Hoogmis gezongen in de noodkerk H. Bernadette in Rijswijk. Deze noodkerk stond aan de Generaal Spoorlaan, ongeveer tussen het Verzorgingshuis Steenvoorde en de John F. Kennedylaan.

Het toen nieuwe herenkoor stond onder leiding van de heer Joop van Dijk, die in deze parochie ook was aangesteld als het eerste hoofd van de nieuwe lagere school Pius X. Dit herenkoor is daarna niet meer gestopt met zingen. Tot ver in de zestiger jaren zongen zij iedere zondag de gregoriaanse gezangen. Er was in deze parochie al eerder een dameskoor opgericht dat echter uitsluitend de doordeweekse rouw- en trouwvieringen zong.

Aan het eind van de zestiger jaren fuseerde het dameskoor met het herenkoor tot het gemengde koor Resonet in Laudibus. Het Nederlandse repertoire deed zijn intrede en de dames en heren verzorgden van toen af iedere zondag trouw de Hoogmis. Omstreeks 2000 werden de parochies van de H. Benedictus en de H. Bernadette samengevoegd. En toen in 2004 de Benedictuskerk werd afgebroken was het daar nog zingende koor Valenosta al een jaar eerder ‘toegetreden’ tot Resonet in Laudibus.