Naast het hieronder vermelde jaarlijkse programma Muziek in de Bonifatius zijn er ook nog ander muziekuitvoeringen in onze kerken. Op korte termijn zijn dit:
– Op zondag 16 december om 14.30 uur in de Benedictus en Bernadette te Rijswijk: Kerstconcert door Close2U en Middenkoor Barina.
– Op zondag 16 december om 14.30 uur in de Martinuskerk te Voorburg: Kerstconcert door Parochiekoor Sint Maarten o.l.v. Jos Siebers met medewerking van het dameskoor De Vrolijke Noot o.l.v. de sopraan Demelza van der Lans, die ook enkele mooie kerstliederen solo zal zingen.
– Op vrijdag 21 december om 20.00 uur in de Benedictus en Bernadette te Rijswijk: Three of a kind Midwinterconcert door Muziekvereniging Volharding, Popkoor Bombary en Projektkoor Rijswijk.
– Op zondag 3 februari om 15.00 in de Bonifatius Groot Kolyada concert.

 

Muziek in de Bonifatius

Jaarlijks zijn er op zondagmiddag negen concerten in de H. Bonifatiuskerk. De concertcommissie biedt hiermee een open podium voor vocale en instrumentale kunst. De concerten beginnen om 15.00 uur en duren een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen in de Lucaszaal van de pastorie.

De concertcommissie bestaat uit:
Artistiek leider Gerard Legierse e-mail
Algemene zaken Marga Bosch
Organisatie Paul Schott e-mail 06 20 96 19 25

 

Voor meer informatie klik hier.

 

Programma 2019

 

Zondag 13 januari 2019 – 15.00 uur

Opening 15e jaargang van de concertserie Muziek in de Bonifatius door het Hofstads Jeugdorkest o.l.v. Marcel Geraeds. Het concertjaar zal worden geopend door Marloes Borsboom, wethouder Cultuur van de gemeente Rijswijk.

Programma:
Tchaikovsky – De Notenkraker suite
Silvestri – Suite uit The Polar Express
Dvorak – Slavische Dans no. 8
Brahms – Hongaarse dans no. 5
Borodin – Polovetzer dansen uit Prins Igor.