Nog geen reacties

Met de parochie HH. Maria en Jozef naar Lourdes – Gaat u mee?

Dit jaar zullen we als parochie HH. Maria en Jozef naar Lourdes gaan. Samen met het Huis voor de Pelgrim bereiden wij deze parochiebedevaart voor. Van 26 september tot en met 1 oktober gaan we begeleid door pastoor Bakker op bedevaart naar Lourdes. Als parochie hopen we met een mooie groep deze bedevaart naar Lourdes te kunnen maken. Gaat u mee? Van harte welkom.

Voor het vervoer naar Lourdes gaan we met het vliegtuig. Het vliegtuig vertrekt waarschijnlijk vanaf vliegveld Weeze in Duitsland. We gaan daar samen met de bus naartoe vanaf Leidschendam-Voorburg. In Lourdes verblijven we in een eerste klas hotel. De kosten van deze zesdaagse bedevaart bedragen € 1.095,- per persoon voor een tweepersoonskamer. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 175,-. Reis- en annuleringsverzekering is in de prijs inbegrepen. Dit jaar is ook de excursie naar de Pyreneeën in de prijs opgenomen.

Meldt u aan voor deze reis. Vraag de reisbrochure en het inschrijfformulier aan bij Ineke Huitema: 06 49 89 00 02 of per mail. Er is veel belangstelling voor deelname aan deze reis. U bent pas zeker van deelname als alle papieren zijn ingeleverd en uw inschrijving schriftelijk is bevestigd.

Plaats een reactie

Is er meer tussen hemel en aarde? Wie is Jezus? Helpt bidden? Wat moet ik met de Kerk?Alpha iets voor jou!? Meer weten?
+ +