Naast het hieronder vermelde jaarlijkse programma Muziek in de Bonifatius zijn er ook nog ander muziekuitvoeringen in onze kerken. Op korte termijn zijn dit:
– Op vrijdag 30 november om 19.30 uur in de Bonifatiuskerk te Rijswijk: Messiah van Händel.
– Op zondag 16 december om 14.30 uur in de Benedictus en Bernadette te Rijswijk: Kerstconcert door Close2U en Middenkoor Barina.
– Op zondag 16 december om 14.30 uur in de Martinuskerk te Voorburg: Kerstconcert door Parochiekoor Sint Maarten o.l.v. Jos Siebers met medewerking van het dameskoor De Vrolijke Noot o.l.v. de sopraan Demelza van der Lans, die ook enkele mooie kerstliederen solo zal zingen.

 

Muziek in de Bonifatius

Jaarlijks zijn er op zondagmiddag negen concerten in de H. Bonifatiuskerk. De concertcommissie biedt hiermee een open podium voor vocale en instrumentale kunst. De concerten beginnen om 15.00 uur en duren een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen in de Lucaszaal van de pastorie.

De concertcommissie bestaat uit:
Artistiek leider Gerard Legierse e-mail
Algemene zaken Marga Bosch
Organisatie Paul Schott e-mail 06 20 96 19 25

 

Voor meer informatie klik hier.

 

Programma 2018

Zondag 25 november: Caeciliaconcert

Gemengd koor Gloria Deo en Schola Cantorum van de Bonifatiuskerk onder leiding van Gerard Legierse sluiten dit jaar de muziekserie Muziek in de Bonifatius af met het jaarlijkse Caeciliaconcert.

De Schola zingt de Theresiamis van Jan Nieland en van deze componist speelt Gerard Legierse de bekende toccata in A op het hoofdorgel. Sopraan Annemieke Storm zingt onder andere het Umbra Mai Fu van Händel en het Laudate Dominum van W.A. Mozart.

Het Caeciliaconcert begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen in de Lucaszaal van de pastorie.