Nog geen reacties

Zonnebloem verkoopt handwerk in de St. Martinus

De afdeling Voorburg/Esseloo van de Zonnebloem bestaat dit jaar al veertig jaar en verzorgt al die jaren gezellige activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit kan de afdeling nog steeds doen onder andere door het verkopen van loten en de handwerkverkoop, die jaarlijks gehouden wordt.

Ook dit jaar organiseren wij deze handwerk verkoop weer en wel op zaterdag 16 november en zondag 17 november. De verkoop vindt plaats achter in de kerk van de St. Martinus aan het Oosteinde 56.

De dames van onze handwerkclub hebben het gehele jaar weer gebreid, gehaakt en geborduurd en er zijn ook andere leuke dingen gemaakt. Kom eens kijken en het liefst wat kopen. Misschien vindt u wel een leuk cadeau voor de feestdagen. Van de opbrengst, die in zijn geheel naar onze afdeling gaat, kunnen wij de kosten van de activiteiten voor onze gasten betaalbaar houden. Wij organiseren onder andere een boottocht, een picknick, een maaltijdmiddag en kerstmiddag.

De tijden van de verkoop zijn zaterdag 16 november van 13.30 uur tot de viering van 16.30 uur en na de viering tot 18.00 uur en op zondag 17 november na de viering van 09.30 tot 12.00 uur.

Alvast bedankt voor uw belangstelling en aankoop!

Plaats een reactie