Nog geen reacties

Yvonne, winnaar Oud is Goud Award 2022

In het bomvolle theater van Florence werd Yvonne Sloet tot Everlo door de vakjury van de
Oud is Goud Awards uitgeroepen tot de meest actieve oudere van Rijswijk. Een waardering voor 65-plussers die zich vrijwillig en actief inzetten in Rijswijk. “Vrijwilligerswerk is zo prachtig om te doen, ik word er gewoon blij van”, aldus een verraste en zichtbaar ontroerde Yvonne bij de uitreiking van de prijs. 

Trots op Yvonne en alle vrijwilligers!
Met veel plezier is Yvonne vanuit de kerkgemeenschap voorgedragen bij Wij. Rijswijk die deze prijs organiseert. Als liefdevolle vrijwilliger zet zij zich in de HH. Benedictus en Bernadettekerk onder meer in als lid van het beheerteam, van Open Huis en van de koffiegroep en eerder was zij betrokken als vrijwilliger bij het Rode Kruis. En natuurlijk onderschrijven wij vanuit de kerk van harte haar mooie uitspraak. Vrijwilligerswerk is prachtig om te doen, ook in onze parochie. Samen dragen wij de kerk. Trots op de vrijwilligers.

Vrijwilliger zijn is niet alleen leuk maar van onschatbare waarde
Dat ouderen actief blijven en deel zijn van de maatschappij is belangrijk. “Actieve mensen vergroten hun deelname aan de samenleving”, dat zegt Wij. Rijswijk fractievoorzitter Danny van Dam. Wij weten dat door de activiteiten en liefde van Yvonne en andere vrijwilligers wij in staat zijn een warme gemeenschap te vormen. Vanuit de kerk spreken wij onze dank uit naar Yvonne en alle vrijwilligers. Jullie zijn allemaal toppers.

Plaats een reactie