1

Welkom 2019!

Op donderdagmiddag 3 januari hebben de ouderen van de St. Maarten- en Trinitasparochie een aangename middag gehad in De Haard aan het Molenpad in Leidschendam. Deze was gezellig ingericht met kerstversiering. Wat iedereen opviel was de lichte ruimte dank zij de nieuwe openslaande deuren in De Haard! Er waren bijna zestig gasten, waaronder pastoor Bakker en diaken Tolsma van het pastorale team.

De werkgroep volwassenenpastoraat 70+ had gezorgd voor een drankje en een hapje. Een aantal vrijwilligers zorgde ervoor dat iedereen op tijd werd voorzien van iets lekkers. Bij de koffie was een stukje zelfgebakken appeltaart en een bonbon. Na een welkomstwoordje werd er geanimeerd met elkaar van gedachten gewisseld. Regelmatig werd er van tafel gewisseld om met anderen te spreken. Maria Maas las een gedicht voor van Václav Havel over ‘Hoop’. Een heel mooi gedicht. Elke aanwezige kreeg het gedicht mee. Daarna werd een toast uitgebracht op een mooi en gezond jaar. Iedereen genoot van zijn glaasje advocaat, wijn of iets fris.

Om half vijf werd de middag afgerond, nadat iedereen werd bedankt voor zijn aanwezigheid. En de vrijwilligers voor de voorbereiding, de geboden lekkernijen en hun hulp. Van vele kanten kwamen de hartelijke bedankjes. Voor de organisatie heel fijn om te horen. Bij de evaluatie zal de werkgroep dit allemaal betrekken.

Reactie ( 1 )

  1. Beantwoorden
    M.Haans zeg

    Het was een gezellige middag en heel goed verzorgd.
    Voor mij was het de eerste keer dat ik in de Haard kwam, dank zij het vervoer, en ik heb er geen spijt van. Ik hoop een volgende keer ook weer te kunnen komen.

Plaats een reactie