Nog geen reacties

Week van de Eenheid

De gebedsweek voor de eenheid is van 15 tot en met 22 januari. Dit keer is het thema ‘Doe goed, zoek recht’. Het thema is voorbereid door de Raad van Kerken in de Amerikaanse staat Minnesota. Het komt uit Jesaja 1,17: ‘Leer goed te doen; zoek het recht’.

Rijswijk

We zijn in Rijswijk op zoek naar nieuwe wegen om deze gebedsweek lokaal vorm te geven. Dit jaar zullen we op zaterdag 14 januari om 17.00 uur in de H. Bonifatiuskerk een gezongen vesperviering houden. De muzikale ondersteuning is door het parochiekoor Sint Maarten uit Voorburg. U bent van harte uitgenodigd daaraan deel te nemen.

Leidschendam en Voorburg

In Leidschendam en Voorburg zijn er in het verlengde van vorig jaar dagelijks korte gebedsvieringen in verschillende kerken die u ook via internet kunt meevieren. Ook voor deze vieringen bent u van harte uitgenodigd om ofwel fysiek in de betreffende kerk ofwel via livestream deel te nemen. Hieronder vindt u het voorlopig schema van de vieringen en de link voor de livestream via internet.

dag kerk voorganger link
maandag 16 januari HH. Petrus en Paulus Leidschendam Tolsma link
dinsdag 17 januari Dorpskerk Leidschendam De Vries Bouwstra ???
woensdag 18 januari Oude Kerk Voorburg Meihuizen link
donderdag 19 januari Franse Kerk Voorburg Noort link
vrijdag 20 januari Oude Kerk Voorburg Marchant link
zaterdag 21 januari Sint Martinus Voorburg Bakker link

 

Meer informatie over de Week van de Eenheid in Leidschendam en Voorburg vindt u op de website van Raad van Kerken van Leidschendam en Voorburg.

Plaats een reactie