Nog geen reacties

Volgende Alpha start in september

Vraag jij je ook weleens af… of er meer is tussen hemel en aarde? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de Kerk moet? Als dergelijke vragen weleens in je gedachten komen, dan is er voor jou de Alpha-cursus!

Na een maaltijd om elkaar beter te leren kennen, is er elke keer een inleiding en wordt er daarna in kleine groepen verder gepraat. Alpha is geschikt voor iedereen die vragen heeft over het christelijk geloof. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben of gelovige te zijn, maar dat mag wel. Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk. Ook goed om te weten: Alpha is gratis!

Van harte welkom op de informatieavond op woensdag 13 september om 19.30 uur in de pastorie naast de St. Martinuskerk, Oosteinde 54, Voorburg. Graag je daarvoor aanmelden bij Frans Aarts: alpharkvlietstreek@gmail.com of 06 37 60 82 58 (ook voor meer informatie).

De informatieavond is vrijblijvend; daarna kun je beslissen of je wilt meedoen aan de Alpha op de woensdagavonden van 20 september tot en met 22 november, steeds beginnend met de maaltijd om 18.30 uur en een zaterdag op 28 oktober beginnend om 10.15 uur.

Zie hier voor meer over Alpha.

Plaats een reactie