5

Video Eucharistieviering zevende zondag van Pasen 24 mei

Hier vindt u om 11.00 uur de viering van zondag 24 mei.
Na het aanklikken van onderstaande afbeelding klik op ‘Bekijk deze video op YouTube’

De teksten van de lezingen vindt u hier.

De viering begint na ongeveer tien minuten.

 

De opmerking “Video niet beschikbaar” betekent dat u de opmerking eronder aan moet klikken: “Bekijk deze video op YouTube”.

– Start de livestream door op de video te klikken, het scherm kunt u vergroten door op het scherm-icoon rechtsonder te klikken.
– Geen geluid? Controleer de geluidsinstellingen van de video zelf of die van het apparaat waar u op kijkt.
– Stopt de livestream vaak om te laden? Klik dan op het tandwiel-icoon rechtsonder of de drie puntjes rechtsboven en selecteer een lagere kwaliteit door op ‘kwaliteit’ te klikken en een optie te selecteren. Is het beeld minder scherp en heeft u een goede internetverbinding? Klik dan een hoger nummer als optie.
– Ziet u hierboven geen videoscherm? Klik dan op onderstaande link om naar YouTube doorverwezen te worden.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=RLLzYFgmURM

Ook is er de optie om de livestream via internet op uw tv te openen. Dit hangt volledig af van uw tv/ontvanger en of deze YouTube ondersteunt. Aangezien dit ook verschilt per televisie/ontvanger kunnen wij hier niet meer aanwijzingen voor geven dan de YouTube app te openen op de tv/ontvanger en te zoeken op
rk vlietstreek, hierna ons account/kanaal te openen en de livestream video te selecteren als deze is opengezet.

Reacties ( 5 )

 1. Beantwoorden
  Ineke Huitema zeg

  Een mooie viering. De zang was erg mooi maar qua woorden onhoorbaar, jammer dat juist vandaag de tekst van de liederen niet op de website stonden. Vooral Henk, met hoorapparaat, kon er niets van verstaan wat er gezongen werd, de vaste bekende liederen herken je wel, maar de woorden waren niet hoorbaar. Graag, als het kan, de liederen op de website.
  Bedankt, het was een mooie viering.

 2. Beantwoorden
  Jeanette Olyhoek zeg

  L.S. Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de online Kerkvieringen. Heel fijn dat we op deze manier toch verbonden kunnen blijven met onze Kerk.
  Alleen is mijn vraag deze: waarom zijn de vieringen in de St. Martinuskerk en in de H. Bonifatiuskerk en niet in de mooie H.H. Petrus en Pauluskerk ?

  Met vriendelijke groeten,

  Jeanette Olyhoek

  • Beantwoorden
   Diaken Tolsma zeg

   Beste Jeanette Olyhoek, de vieringen op zondag worden vanuit HH. Benedictus en Bernadette en de St. Martinus uitgezonden, omdat de andere twee kerken op zondag om 11.00 open zijn voor persoonlijk gebed. De gebedsvieringen op de dagen door de week worden altijd vanuit de
   H. Bonifatius en de HH. Petrus en Paulus uitgezonden.

 3. Beantwoorden
  Toos Verhage zeg

  Goede viering en mooi dat er nu een cantor bij was!! Helaas laat de geluidskwaliteit te wensen over… te veel echo misschien in een lege kerk? Misschien kan daar aandacht aan besteed worden?
  Succes en hartelijke groet,
  Toos Verhage

 4. Beantwoorden
  Anke van Veen zeg

  Prachtige viering. Wat een bizar mooie stem deze solist. Redelijk goed te verstaan (maar als koorzanger ken ik de teksten). Toch was ik meer ontroerd door de zang vorige week van pastor Van Deelen toen hij “zolang er mensen zijn op aarde” zong. Dit lied heeft in de actuele context een behoorlijke emotionele lading.
  Super bedankt iedereen weer voor de verzorging van deze prachtige viering.

Plaats een reactie

Aanmelden voor een viering in de kerken van RK VlietstreekZie hier.