Nog geen reacties

Van 8 tot en met 10 augustus naar Kevelaer

Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, Troosteres der Bedroefden, biedt een ieder vertroosting, kracht en energie. We komen bij ‘Moeder Thuis’, een plek die heel bijzonder is voor velen. Het samen op bedevaart gaan naar deze bijzondere plaats is een mooie manier om samen het geloof te beleven en er voor elkaar te zijn.

Eén of drie dagen pelgrimeren bij de Troosteres der Bedroefden is een bron van troost en geloof. Tevens biedt het genadeoord ook vele mogelijkheden voor contact met medegeloofsgenoten en ontspanning. U kunt aansluiten bij de driedaagse bedevaart, maar uiteraard ook bij de eendaagse op vrijdag 9 augustus.

De bedevaart bestaat uit verschillende traditionele liturgische plechtigheden: een plechtig lof, een Kruisweg in het Kruiswegpark, een H. Mis, een lichtprocessie op de eerste avond en een Hoogmis in de basiliek op vrijdag 9 augustus.

Gezinnen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het speciale programma voor ouders en kinderen, zie hier de speciale pagina op de website.

Er zijn diverse opstapplaatsen, waaronder Leiden, Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Rijswijk. De deelnamekosten per persoon en het aanmeldingsformulier voor zowel de een- als de driedaagse bedevaart kunt u terugvinden in de folder achter in de kerk. De digitale versie van de folder vindt u hier. U kunt zich ook aanmelden via www.bedevaart.nl.

Nadere informatie via dehaagsebedevaarten@gmail.com of via telefoon 06 49 89 00 02.

Plaats een reactie

Is er meer tussen hemel en aarde? Wie is Jezus? Helpt bidden? Wat moet ik met de Kerk?Alpha iets voor jou!? Meer weten?
+ +