Nog geen reacties

Sluitingsbedevaart naar Kevelaer

Het jaar loopt ten einde, niet alleen het kalenderjaar maar in Kevelaer betekent dit ook dat het bedevaartjaar 2019 ten einde loopt. Dit wordt op plechtige wijze officieel afgesloten. Het is een bijzonder moment, de sluiting duurt tot het komend voorjaar en dan zal het seizoen weer plechtig geopend worden op donderdag 30 april 2020.

Zoals altijd organiseert de Haagse Bedevaarten ook in dit jubileumjaar deze reis naar Kevelaer van 31 oktober tot en met 1 november. Hierbij kunt u aanwezig zijn. Informatie om u in te schrijven, kunt u vinden op onze website www.bedevaart.nl of in de folders beschikbaar in uw parochiegemeenschap.

Donderdag 31 oktober
Het vertrek kan plaatsvinden rond 7.45 uur vanaf Leiden, Leidschendam, Den Haag en Rotterdam. Uiteraard kunt u ook aansluiten met eigen vervoer. Na het inchecken en de lunch in het hotel kunt u deelnemen aan een kruisweg en bij het plechtig Lof wordt de bedevaartkaars gewijd.

Vrijdag 1 november
De Pontificale Hoogmis vindt plaats in de basiliek met mgr. H. Smeets, de bisschop van Roermond, waarna de preek en de pauselijke zegen in het Forum Pax Christi worden gegeven. Na het diner is er afscheid van de Genadekapel en gelegenheid tot het laten zegenen van de devotionalia. Rond 18.00 uur zal de bus de eerste stopplaats terug naar huis weer aandoen.

Deelnamekosten per persoon
– tweepersoonskamer met douche en wc € 145,-
– tweepersoonskamer met douche en wc, eigen vervoer € 123,-
– toeslag eenpersoonskamer € 14,-

De kosten zijn inclusief: vervoer, lunch, diner, overnachting met ontbijt, warme middagmaaltijd, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia en dergelijke).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze website www.bedevaart.nl, mailen naar dehaagsebedevaarten@gmail.com of bellen met 010 414 95 77.

Plaats een reactie