Nog geen reacties

Secretaris/coördinator RK Federatie Vlietstreek voor 20 uur per week

De RK Federatie Vlietstreek bestaat uit drie parochies met vier kerken, één pastoraal team en een overkoepelend bestuur. Wegens pensionering van de huidige functionaris is per 1 april vacant de functie van secretaris/coördinator. Kerntaak is de ondersteuning van het pastorale team en van het bestuur met beleidsmatige, coördinerende en administratieve werkzaamheden. De functionaris is een belangrijke spil in het goed functioneren van de parochies. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen van 10.00 – 14.30 uur.

De federatie bevindt zich aan de vooravond van een fusieproces. Van de functionaris wordt verwacht dat hij/zij meebeweegt met deze ontwikkeling.

Wij vragen een HBO-werk- en denkniveau, affiniteit met bestuurlijke en administratieve processen en betrokkenheid bij de RK Kerk. Daarnaast zijn kennis van automatisering en netwerkbeheer, een nauwkeurige manier van werken en goede beheersing van de Nederlandse taal onontbeerlijk. Naast dit alles is een open houding naar de vele vrijwilligers en parochianen vanzelfsprekend.

Nadere informatie kan worden ingewonnen bij Oscar de Man, 06 53 42 03 31. Sollicitaties kunnen per mail aan hem worden gericht.

Plaats een reactie