Nog geen reacties

Pinksteractie voor missionarissen

Wereldwijd zetten Nederlandse missionarissen en missionair werkers zich iedere dag in voor hun kwetsbare medemens. Een keer per jaar zetten wij hen zélf in het middelpunt: tijdens de Pinksteractie van de Week Nederlandse Missionaris (WNM). Uw royale steun is daarbij onmisbaar!

Met uw hulp steunt de WNM missionarissen en missionair werkers in hun persoonlijke welzijn. Denk daarbij aan verzekeringen, bijzondere ziektekosten en de premie voor de AOW. Ook kunnen zij vakantiegeld ontvangen, zodat zij kunnen genieten van een verlof in Nederland zonder dat zij familie of vrienden om hulp hoeven te vragen.

Daarnaast heeft de WNM een klein, laagdrempelig fonds waar missionarissen een beroep op kunnen doen voor noodgevallen, bijvoorbeeld als hun computer is gestolen en geld voor vervanging ontbreekt. De inzameling voor de Pinksteractie vindt plaats in het weekend van 22 en 23 mei. Er is dan een deurcollecte of tweede collecte. Er is ook een banknummer: IBAN: NL30 RABO 0171 2111 11 ten name van Week Nederlandse Missionaris.

Meer over de Week van de Nederlandse Missionaris vindt u hier.

Plaats een reactie

1e Heilige Communie H. Petrus en PauluskerkNaar YouTube