2

Pastor Aardoom stelt zich voor

Graag stel ik mij alvast even kort aan u voor.

Mijn naam is Arno Aardoom, 45 jaar en op 18 november tot priester gewijd voor ons bisdom.

Ik ben opgegroeid in Dordrecht en na mijn studie Bestuurskunde heb ik bijna twintig jaar gewerkt als leidinggevende bij de Sociale Verzekeringsbank in Rotterdam. Opgegroeid in twee kerkelijke tradities (katholiek en protestant) ben ik geleidelijk aan steeds actiever geworden binnen de katholieke parochie van Dordrecht en in 2018 begonnen aan de priesteropleiding.

De laatste twee jaar van de opleiding (jaar 5 en 6) zijn de stagejaren en deze heb ik vervuld in de Clara- en Franciscusfederatie in het Groene Hart. Na mijn diakenwijding in mei 2023 heb ik ook in dit gebied met veel plezier als diaken mogen werken en zelfs nog enkele maanden als priester.

Ik kijk dan ook met veel dankbaarheid terug op deze waardevolle periode, maar zie tegelijk met vreugde uit naar het werken in een nieuwe parochie en een omgeving waar ik ook al enkele jaren graag woon (op Vronesteyn in Voorburg).

In de verschillende filmpjes (zie hier en hier en hier) die gemaakt zijn rond mijn priesterwijding kunt u nog meer horen over mijn achtergrond, maar schroom niet om mij te bevragen. Ik zie ernaar uit om velen van u binnen afzienbare tijd te ontmoeten en nader kennis te maken.

Hartelijke groet, pastor Arno

 

 

Op 4 en 11 februari zal pastor Aardoom voor het eerst voorgaan in de vieringen in de verschillende kerken van onze parochie. Na afloop van deze vieringen is er de mogelijkheid om hem persoonlijk te begroeten en welkom te heten. 

 • Op zondag 4 februari kunt u hem na afloop van zijn eerste viering in de St. Martinuskerk tot 11.00 uur persoonlijk ontmoeten.
 • Op zondag 4 februari kunt u hem na afloop van zijn eerste viering in de HH. Petrus en Pauluskerk persoonlijk ontmoeten. Deze viering begint om 11.15 uur, dus een kwartier later dan gebruikelijk.
 • Op zondag 11 februari kunt u hem na afloop van zijn eerste viering in de HH. Benedictus en Bernadettekerk tot 11.00 uur persoonlijk ontmoeten.
 • Op zondag 11 februari kunt u hem na afloop van zijn eerste viering in de H. Bonifatiuskerk persoonlijk ontmoeten. Deze viering begint om 11.15 uur, dus een kwartier later dan gebruikelijk.

 

Reacties ( 2 )

 1. Beantwoorden
  Marianne Windmeijer zeg

  Van harte welkom!
  Hartelijke groet,
  Marianne Windmeijer
  Coördinator ‘Kerkopenstelling H.Bonifatiuskerk’

 2. Beantwoorden
  OEI Tiong Koen zeg

  Wat fijn dat u in onze parochies komt werken en pastoor Bakker kan bijstaan. Veel succes en werkplezier.

Plaats een reactie