Nog geen reacties

Oecumenische reis 2019 naar Beieren en Tirol, 30 mei t/m 7 juni

Vanuit de vroegere kerkcluster Goede Herderkerk en Koningkerk in Voorburg Noord, nu onderdeel van respectievelijk de parochie Sint Maarten (in de federatie Vlietstreek) en de Open Hof Gemeente, wordt er ieder jaar een oecumenische reis georganiseerd. In 2019 voor de zeventiende keer.

In voorgaande jaren hebben we als thema alle geloofsrichtingen en geloofsgroepen al gehad en nu ligt de nadruk meer op de natuur en het met mensen uit diverse geloofsgemeenschappen fijn samen op reis gaan. Voor 2019 staat een mooie negendaagse busreis op het programma naar Beieren en Tirol. Vanuit het Zuid-Duitse dorpje Ettal (waar we verblijven in het prachtige 4-sterren Klosterhotel Ludwig der Bayer) maken we een aantal onvergetelijk excursies naar prachtige berglandschappen, pittoreske dorpjes, kerken, kastelen en mooie steden. We bezoeken o.a. Boppard, Mannheim, Stuttgart, Garmisch Partenkirchen, München, Inssbruck, Slot Linderhof, Weibersbrunn en Slot Oranienstein in Diez. Kortom een onvergetelijk reis boordevol bezienswaardigheden, gezelligheid en Beierse en Tirolse gastvrijheid.

Gaat u ook mee op deze ongetwijfeld weer mooie, interessante en gezellige reis, waarbij alles voor u verzorgd en geregeld wordt? Wij nemen u graag op in onze reisgroep.

Voor meer informatie kunt u terecht bij reisleider Marja de Goederen, 06 22 37 97 76 of e-mail.
Het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Deze reis wordt gepresenteerd aan mogelijke deelnemers tijdens een informatiebijeenkomst op zondag 9 december a.s. in de Maartenszaal van de Martinuskerk, Oosteinde 54, Voorburg, aanvang 14.30 uur. U bent van harte welkom!

Plaats een reactie