1

O kom er eens kijken… Sintvoorieder1

Niet iedereen kan Sinterklaas vieren. Stichting Sintvoorieder1 wil zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een Sinterklaascadeau geven. Het gaat om zo’n 1.400 kinderen in Rijswijk.

Daar gaan we als gezamenlijke Kerken in Rijswijk aan meedoen, in samenwerking met het AZC, Welzijn Rijswijk en Kei Rijswijk. Ouders met een ooievaarspas kunnen zich via stichting Kei aanmelden voor een cadeau. Kent u mensen met een ooievaarspas, wijs hen alstublieft op deze mogelijkheid! Sintvoorieder1 vindt het super als u een avondje pakjes wilt komen inpakken; meer informatie de stichting en aanmelden om te helpen vindt u op www.sintvoorieder1.nl.

In de vieringen op 7 en 8 november willen we in onze twee kerken in Rijswijk chocoladeletters inzamelen (liefst in doosjes). Achterin de kerken vindt u een doos waar u uw letters in kunt doen. Bent u niet in staat de letters tijdens de vieringen af te geven. Het kan ook tijdens de openingstijden van de recepties van de kerken in Rijswijk.

Wij zien uit naar heel veel letters: doneer uw naam in letters en maak hier een foto van! Hopelijk kan ieder kind in Rijswijk zo verrast worden door de Sint.

Reactie ( 1 )

  1. Beantwoorden
    Ellen Sormani zeg

    Dank voor plaatsing. Succes met inzameling. Bij vragen hoor ik dat graag.

Plaats een reactie

Aanmelden voor een viering in de kerken van RK VlietstreekZie hier.