Nog geen reacties

Nu al zin in het Zomerkamp?!

Ook dit jaar organiseert het bisdom Rotterdam weer Zomerkampen in de week van 18 tot en met 24 juli. De Zomerkampen zijn een combinatie van veel plezier met sport en spel en inhoudelijke momenten aan de hand van het thema: ‘Woord zonder grenzen’. Er worden drie zomerkampen georganiseerd. Een kinderkamp (leeftijd 8 tot en met 11 jaar), een tienerkamp (leeftijd 12 tot en met 14 jaar) en een Jongerenkamp (leeftijd 15 tot en met 17 jaar).

Elk kamp staat onder leiding van een enthousiaste groep van jong volwassenen die er voor de deelnemers een onvergetelijke week van gaan maken. Voor het inhoudelijke deel gaat een diaken mee die de dagopeningen en dagsluitingen organiseert. Midden in de week bezoekt de bisschop elk zomerkamp en viert de Eucharistie en maakt tijdens het eten kennis met de deelnemers.

Achterin de kerk liggen folders over de Zomerkampen bisdom Rotterdam. Alle informatie is ook te vinden op de website van het bisdom. Hier vindt u ook het inschrijfformulier. Heeft u vragen dan kunt u mailen.

Zie ook: Enthousiaste kampleiding bereidt zomerkampen 2021 voor

Ook is er een filmpje gemaakt:

Plaats een reactie

Voor het aanmelden voor vieringen:Zie hier.