Nog geen reacties

Nieuwe website Radio Maria Nederland

Opgetogen presenteert Radio Maria Nederland haar nieuwe website op het vertrouwde adres www.radiomaria.nl! Daarmee is de wens naar een sterk verbeterde professionele website in vervulling gegaan! Door deze nieuwe website hoopt het radiostation de Blijde Boodschap van het katholieke geloof nog beter te kunnen uitdragen.

Vanaf eind september 2021 is er door het team hard gewerkt aan de nieuwe website. De site oogt fris en modern. “Maar het belangrijkste is dat de bezoeker van de website heel intuïtief het rijke aanbod van Radio Maria kan ontdekken en tot zich kan nemen”, zegt projectleider en promotiemedewerker Frank Antonissen. Op de website van Radio Maria staat het live radioluisteren centraal en krijgt ook de podcast veel aandacht. “Het beluisteren van podcasts op je eigen tijd is tegenwoordig voor veel mensen een aangename manier om jezelf te informeren over interessante onderwerpen. Inmiddels heeft Radio Maria ruim 10.000 uitzendingen die te beluisteren zijn en daar komen dagelijks nieuwe afleveringen bij.” Naast de website beschikt Radio Maria Nederland al een aantal jaren over een eigen app. Deze is te downloaden via de verschillende appstores.

Een aantal directe links naar de nieuwe website:
Het online luisteren is helemaal vernieuwd: www.radiomaria.nl/radio-maria-player
Een pagina gewijd aan het gebed: www.radiomaria.nl/gebed
Alle programma’s op een rijtje: www.radiomaria.nl/programmas
De podcastsectie: www.radiomaria.nl/podcasts
De actuele programmering: www.radiomaria.nl/radiogids

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de RM-app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 85 Radio Maria stations (in 78 landen) wereldwijd.

Plaats een reactie