1

Nieuwe Alpha start in september

Vraag jij je ook weleens af… of er meer is tussen hemel en aarde? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de Kerk moet? Als dergelijke vragen weleens in je gedachten komen, dan is er voor jou de Alpha-cursus! Na een maaltijd om elkaar beter te leren kennen, is er elke keer een inleiding en wordt er daarna in kleine groepen verder gepraat.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die vragen heeft over het christelijk geloof. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben of gelovige te zijn, maar dat mag wel. Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk. Ook goed om te weten: de cursus is gratis!

Informatie en aanmelding
Van harte welkom op de informatieavond op woensdag 11 september om 19.30 uur in de pastorie van de St. Martinuskerk te Voorburg.

Graag je voor de informatieavond aanmelden bij Frans Aarts: alpha@mariajozef.nl of 06 37 60 82 58 (ook voor informatie).

De informatieavond is vrijblijvend; daarna kun je beslissen of je wilt meedoen aan de Alpha op de woensdagavonden van 18 september tot en met 20 november, steeds beginnend met de maaltijd om 18.30 uur.

Zie hier voor meer informatie over Alpha.

Reactie ( 1 )

  1. Beantwoorden
    Klaas Tuinman zeg

    Prachtig dat katholieke broeders dit ook doen. Ik zal bidden voor veel zegen, ben zelf pingster.

Plaats een reactie

Is er meer tussen hemel en aarde? Wie is Jezus? Helpt bidden? Wat moet ik met de Kerk?Alpha iets voor jou!? Meer weten?
+ +