Nog geen reacties

Negentig meiden en vrouwen gezocht voor gospelweekend!

In het weekend van 9 en 10 maart 2019 komt Edith Casteleijn naar Voorburg voor een zingend en swingend gospelweekend! Op zaterdagmiddag 9 maart geeft zij een workshop waarin je een aantal gospelliederen instudeert, die je op zondag 10 maart uitvoert. We zoeken voor dit muzikale feestje negentig meiden en vrouwen: doe jij mee?

Edith Casteleijn is een nationale en internationale bekendheid als het gaat om gospelmuziek. Zij neemt je met haar muzikaliteit, haar enthousiasme en kennis van de ‘black gospel’ mee in de kracht van de gospelmuziek. Samen met haar combo en professionele zangers weet zij in kort tij een echt gospelkoor neer te zetten: een unieke muzikale belevenis!

De uitvoering vindt plaats in de viering van Wereldgebedsdag en internationale vrouwendag op zondag 10 maart in de Oude Kerk van Voorburg. Het is een jubileumviering, omdat Wereldgebedsdag dit jaar voor de negentigste keer in Nederland wordt gehouden. Daarom zijn we op zoek naar negentig meiden en vrouwen (van alle leeftijden!) die mee willen zingen. Je krijgt er een onvergetelijke ervaring voor terug. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je op!

Wanneer: 9 maart van 12.00 tot 17.00 uur en 10 maart van 17.00 tot 20.00 uur
Waar: Oude Kerk, Herenstraat 77, Voorburg
Kosten: € 15, inclusief bladmuziek, koffie en thee
Aanmelden en info bij Adriënne van Mourik per e-mail of via 06 47 07 34 20

Plaats een reactie