Nog geen reacties

Meeleven met de vervolgde Kerk

Op vrijdagavond 17 juni wordt er in Voorburg een avond van gebed voor de vervolgde christenen gehouden. Dit is een landelijk initiatief van Open Doors, een organisatie die op de bres staat voor de vele wereldwijd vervolgde gelovigen. De avond vindt plaats in de Voorhof, grenzend aan de Oude Kerk in de Herenstraat 77 en begint om 20.00 uur.

Aan het begin van de avond zal Javed Masih vertellen over zijn vlucht uit Pakistan met zijn vrouw en twee tieners acht jaar geleden en de eerste moeilijke jaren in Nederland. Hij heeft daar ook een heel mooi boek over geschreven, dat verkrijgbaar is op de avond. Javed volgt de opleiding voor diaken in de r.-k. Kerk en loopt stage bij diaken Pier Tolsma in de St. Martinuskerk. Het is heel bijzonder om te horen over de christenen in Pakistan.

Na de bijdrage van Javed horen en zien we via videofilmpjes de verhalen van vervolgde christenen uit onder andere Noord-Korea, Afghanistan, Colombia enzovoort en zullen we voor hen bidden.

U bent hartelijk uitgenodigd voor deze open avond, ook wanneer u alleen de bijdrage van Javed of een deel van de avond wilt bijwonen. Schuif gerust aan!

Inlichtingen bij Netty Dondorp: 070 362 06 59.

Plaats een reactie