1

KRO-vieringen vanuit de H. Bonifatiuskerk

Het geloofsgesprek met pastoor Bakker vindt u hier.
De Eucharistieviering vindt u hier.

Vanaf zondag 28 februari 2021 komen de mediavieringen van de KRO vanuit het bisdom Rotterdam uit de H. Bonifatiuskerk te Rijswijk. De viering is om 10.00 uur op NPO 2. Onlangs verzocht bisschop Van den Hende ons om samen met de parochiegemeenschap zeven keer per jaar deze vieringen te verzorgen. Pastoor Bakker zal in deze vieringen voorgaan. Vanwege de beperkingen door de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kunnen er helaas maar dertig parochianen in de kerk plaatsnemen. Voorafgaand aan de viering zal om 09.45 uur het geloofsgesprek van Leo Feijen met pastoor Bakker worden uitgezonden.

Met een snel opgericht kernteam gaan we met vrijwilligers deze uitdaging oppakken. In het vertrouwen dat musicie, koorleden, kosters, gastvrouwen en -heren vanuit de parochie zich hiervoor gaan inzetten. Er komt heel wat bij kijken. De medewerkers van de KRO melden zich in de ochtend al rond 6.00 uur bij de kerk. Ze installeren licht en geluid en daarna volgt een repetitie. Er zijn precies 58 minuten voor de viering. De timing is heel erg belangrijk. Om 10.00 uur begint de H. Mis en daarmee de uitzending op tv.

Zolang het coronavirus voortwoekert is het belangrijk om te weten dat de parochianen zich van te voren moeten aanmelden voor deze viering. Dat kan op de gebruikelijke wijze die u hier vindt. Zonder aanmelding of na 10.00 uur géén toegang! De Eucharistieviering begint om 10.00 uur.

De reguliere viering om 11.00 uur op deze zondagmorgen 28 februari komt door de TV-uitzending te vervallen.

Reactie ( 1 )

  1. Beantwoorden
    Clemens Nieuwenhuis zeg

    Mooie godvruchtige viering.
    Graag informatie over de zo gaaf voorgezongen vaste gezangen.
    Dank u.

Plaats een reactie

Voor het aanmelden voor vieringen:Zie hier.