Nog geen reacties

Kinderen versieren palmpaasstokken

Beste kinderen, DOE MEE aan de Palmpasenviering zondag 2 april aan het begin van de Goede Week. Maak je eigen palmpaasstok, waarmee je een medemens héél blij kunt maken. Vanaf
27 maart kun je een kale palmpaasstok ophalen tijdens de openingstijden van de secretariaten bij de kerken. Jullie moeten zelf zorgen voor de lekkernijen aan de palmpaasstok (broodhaantje, theezakjes, jamkuipje, rozijntjes, mandarijn en dergelijke).

De communicantjes van dit jaar worden bijzonder uitgenodigd om mee te doen. Zo ontdekken zij wat het betekent om samen je geloof te vieren en er ook iets mee te doen! Aan het einde van de viering kunnen de vrijwilligers hen helpen aan een adres om de palmpaasstok aan een oudere of zieke medemens te schenken.

Kinderen van de H. Bonifatiusparochie

In de HH. Benedictus en Bernadettekerk zijn jullie om 9.30 uur welkom in de viering. De kinderen van de Koorschool zullen zingen. De kinderen kunnen dan hun zelfgemaakte palmpaasstok meebrengen.

Kinderen van de Sint Maarten- en de Trinitasparochie

In de HH. Petrus en Pauluskerk zijn de kinderen om 10.00 uur welkom in het parochiecentrum De Haard. Zij kunnen dan samen met de ouders de stok versieren. Aansluitend is om 11.00 uur de viering in de kerk.

In de Sint Martinuskerk zijn de kinderen met ouders om 9.00 uur welkom om met het versieren van hun palmpaasstok te beginnen. Om 9.30 uur is de viering.
Na de tocht door de kerk maken de kinderen de stok verder af.

Uitleg bij de palmpaasstok

Pastoor Bakker geeft in deze video uitleg over de betekenis van de palmpaasstok.

Plaats een reactie