Nog geen reacties

Kerstconcert in de Martinuskerk op zondagmiddag 16 december

Op zondagmiddag 16 december geeft het Parochiekoor Sint Maarten o.l.v. Jos Siebers van 14.30 uur tot circa 16.00 uur haar jaarlijkse kerstconcert in de Martinuskerk in Voorburg, dit jaar met medewerking van het dameskoor De Vrolijke Noot o.l.v. de sopraan Demelza van der Lans, die ook enkele mooie kerstliederen solo zal zingen. Bernard Dijkman zorgt ook dit jaar weer voor toepasselijke declamaties.

Het belooft weer een heel sfeervol en gezellig concert te worden met kerstliederen in vele soorten en talen, waarbij natuurlijk ook de samenzang niet wordt vergeten.

Net als bij de kerstavondvieringen is (op last van de brandweer) voor dit concert een toegangskaart nodig, die voor het symbolische bedrag van € 1 vanaf 25 november (na de weekendvieringen) en vanaf maandag 26 november af te halen is bij het parochiebureau van de Sint Maarten parochie (Oosteinde 54 Voorburg, maandag tot en met vrijdag open van 09.30-12.00 uur). Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk.

Na afloop van het concert is er een collecte voor een vrijwillige bijdrage en krijgt u een kopje koffie of thee met een lekker kerstkransje aangeboden.

Wilt u (weer) naar ons kerstconcert komen? Zorg dan dat u tijdig de benodigde kaart(en) afhaalt, want – ook al willen we niemand teleurstellen – op is op en vol is vol!

Plaats een reactie