Nog geen reacties

Inzameling Voedselbank

De kerken in Leidschendam en Voorburg organiseren op 9 en 10 november de jaarlijkse inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank Stichting Buren. De Voedselbank zorgt er met haar voedselpakketten voor dat mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, toch voldoende te eten hebben. Helaas is de Voedselbank nog steeds hard nodig. Ondanks alle sociale voorzieningen, neemt het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft toe.

Het delen met de medemens is fundamenteel verbonden met christelijk geloven en handelen. Wij willen oog houden voor mensen die in onze samenleving extra aandacht en hulp nodig hebben. Wij hopen van harte dat u mee doet met onze actie zodat de Voedselbank in de periode van Kerst weer extra feestelijke kerstpakketten samen kan stellen. Help te delen! Doet u mee? Deel met uw medemens!!

De kerken stellen u op 9 en 10 november in de gelegenheid om bij te dragen aan de inhoud van de speciale kerstpakketten. Wat kan ik doen? Om zoveel mogelijk eenheid in de samen te stellen pakketten te verkrijgen is een lijstje opgesteld van de meest gewenste producten. Maak een keuze voor uw bijdrage: afwasmiddel, thee, suiker, soep in blik, limonadesiroop, pindakaas, knakworst in blik, chocoladerepen, hagelslag, groente in blik of pot, chocoladepasta, kindersnoep, vis in blik, Punselie koekjes, zonnebloemolie, eieren, koffiecreamer, bakboter, waspoeder, pasta, rijst, pannenkoekenmix, vuilniszakken, billendoekjes luiers (diverse maten), deodorant, kaas, vlees, vis (vacuüm verpakt).

Houdt u rekening met een ruime houdbaarheidsdatum, ook voor ná Kerstmis!
Uw levensmiddelen worden graag in ontvangst genomen op de volgende tijdstippen en locaties:
Zaterdag 9 november in de St. Martinuskerk, vóór en na de viering van 16.30 uur
Zondag 10 november in de St. Martinuskerk, vóór (vanaf 9.00 uur) en na de viering van 9.30 uur.
Zondag 10 november in de HH. Petrus en Pauluskerk, vóór (vanaf 10.00 uur) en na de viering van 11.00 uur.

Ook kunt u een financiële bijdrage overmaken op IBAN: NL03 ABNA 0613 5832 21 t.n.v. Stichting Buren (ANBI instelling)

Plaats een reactie