Nog geen reacties

Inschrijving vormselproject gestart

Jongeren helpen bij hun geloofsontwikkeling, dat is waar wij graag aan willen bijdragen in het driejarige vormselproject van de parochies van de federatie Vlietstreek (Rijswijk, Voorburg en Leidschendam). Tijdens de bijeenkomsten kun je in een vertrouwde omgeving met je leeftijdsgenoten praten over het geloof. Plezier en gezelligheid horen daar zeker bij! Uiteindelijk kies je zelf voor het sacrament van het heilig Vormsel.

Zit je in groep 8 of al op de middelbare school en wil je meedoen? Meld je dan aan via het formulier op de website: https://rkvlietstreek.nl/sacramenten/vormsel/. Daar is ook alle informatie over het project te vinden. We starten in januari 2023.

Voor de ouders: Wilt u meer weten over het vormselproject? En heeft u een zoon of dochter in groep 8 of in de eerste van de middelbare school? Dan nodigen wij u van harte uit voor de informatieavond op woensdag 30 november om 20.00 uur in de HH. Benedictus en Bernadettekerk. Het adres is Sir Winston Churchilllaan 372, 2285 SK Rijswijk. U kunt een mail sturen naar vormsel.vlietstreek@gmail.com om u aan te melden.

Plaats een reactie