6

Hartoperatie pastoor Bakker

Afgelopen donderdag 8 augustus is pastoor Bakker aan zijn hart geopereerd en heeft hij een aantal bypasses gekregen. De operatie is geslaagd. Nu heeft hij tijd nodig om van deze zware operatie te herstellen. Met uw gebed kunt u hem daarin steunen en nabij zijn.

 

Zondagmiddag is de pastoor naar de verpleegafdeling verhuisd, op dinsdag is hij weer zijn bed uit en donderdag 15 augustus is hij uit het ziekenhuis ontslagen om in de eigen omgeving en in alle rust verder te herstellen.

 

In verband met de afwezigheid van pastoor Bakker is het aantal vieringen door de week beperkt tot één Eucharistieviering per kerk. Dit betekent dat de Eucharistievieringen op dinsdag in de Benedictus en Bernadette, op woensdag in de Bonifatius, op donderdag in de Martinus en op vrijdag in de Petrus en Paulus voorlopig vervallen. De door werkgroepen geleide vieringen gaan gewoon door. U vindt het volledige overzicht van vieringen door de week hier. Hier vindt u ook het overzicht van voorgangers tijdens de zondagvieringen.

 

Het zal duidelijk zijn dat de in Kerk aan de Vliet aangekondigde bedevaart op 29 augustus met pastoor Bakker naar Den Briel niet doorgaat.

Reacties ( 6 )

 1. Beantwoorden
  Jan Bernaards zeg

  Wat zijn wij ontzettend blij en dankbaar dat de operatie van Pastoor Bakker geslaagd is. Nu gunnen wij hem vanzelfsprekend rust om in alle redelijkheid te herstellen. Groetjes van de overburen in Onderwatershof.

 2. Beantwoorden
  Fam Peters zeg

  Beste Pastoor. Fijn dat U weer uit het ziekenhuis ontslagen bent. Ik weet helaas uit ervaring als de operatie geslaagd is. Er nu een moeilijke tijd komt om alles weer te gaan doen. Het hoofd wil meer dan het lichaam aankan en om daar een balans in te vinden is moeilijk. Pastoor wij wensen U een voorspoedig herstel toe. Gr. Fam Peters

 3. Beantwoorden
  Agnes van Ardenne zeg

  Beste Wim,
  Afgelopen zondag vertelde Bisschop Van den Hende tijdens de H. Eucharistieviering dat je onverwachts in het ziekenhuis was opgenomen met hartklachten. Op deze site lees ik, dat je alweer op eigen benen staat en niet meer in het ziekenhuis bent. Dat is een grote stap voorwaarts. We hebben natuurlijk innig voor je herstel gebeden en blijven dit doen. Je hebt de afgelopen maanden veel van jezelf moeten vergen. De bisschop bracht ons (ten overvloede) in herinnering je gloedvolle preek tijdens de Uitvaartmis van onze geliefde Chris. Veel sterkte en beterschap. We denken aan je. Agnes

 4. Beantwoorden
  Ton en Marianne Vink zeg

  Wij wensen u heel veel sterkte de komende tijd en een voorspoedig herstel toe.

 5. Beantwoorden
  Kees van Scholl zeg

  Wim,
  Na een voor jou emotionele periode en nu de hartoperatie, wens ik jou mede namens Danielle en de kids heel veel kracht en een voorspoedig herstel, in gedachte en gebed verbonden, een hartelijke groet, Kees.

 6. Beantwoorden
  Wim de Boer zeg

  Het hebben van een hartoperatie vraagt veel van het lichaam. Ik hoop en wens dat het herstel goed gaat, en deze periode gezond kan worden afgesloten. Ik bid voor Uw spoedig herstel.

Plaats een reactie