Nog geen reacties

Eerste heilige Communievieringen

Dit voorjaar zullen gelukkig weer veel kinderen in onze parochies voor het eerst Jezus in de H. Communie gaan ontvangen, maar helaas is het nog niet mogelijk dit in aanwezigheid van belangstellende parochianen te vieren. De aparte Eerstecommunievieringen zijn in Rijswijk op zondagmiddagen 6 en 13 juni, in Leidschendam op zondagmiddag 13 juni en in Voorburg op zaterdagmiddag 19 juni en zondagmiddag 20 juni.

Het is wel mogelijk deze vieringen via de livestream bij te wonen. De toegang tot de uitzendingen vanuit de H. Bonifatiuskerk en vanuit de St. Martinuskerk vindt u op de pagina ‘video-uitzendingen’. De toegang tot de uitzendingen in de HH. Petrus en Pauluskerk vindt u tien minuten voor het begin van de vieringen hier onderaan dit bericht.

De Eerstecommunievieringen zijn zo gepland dat alle reguliere vieringen die dagen ook gewoon doorgaan. In Rijswijk betreft het overigens nog de communicanten van het jaar 2019-2020, want zij hadden het afgelopen najaar de pech dat hun vieringen in een strengere fase gepland waren dan in Leidschendam en Voorburg het geval was en hebben daarom nog niet allemaal hun eerste Communie ontvangen. De Rijswijkse communicanten van 2020-2021 zullen naar verwachting in oktober aan de beurt komen.

Heel veel dank voor zoveel extra inzet van de werkgroepen maar ook van kosters, koren, coördinatoren, streamteams en vele anderen die nodig is om al deze extra vieringen mogelijk te maken!

Plaats een reactie

1e Heilige Communie H. Petrus en PauluskerkNaar YouTube