Nog geen reacties

Eendaagse Bedevaart naar Heiloo: woensdag 13 september

Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. Vaak mogen wij ondervinden dat de Heer zijn genade en bescherming verleent door zijn gezegende Moeder, die in Heiloo wordt vereerd als O.L.V. ter Nood, de Moeder die alle noden en zorgen van de mensen kent. Zij hoort elke stem, ook de zwakste.

Op woensdag 13  september zullen wij vanaf onder andere Den Haag, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg en Leiden naar dit Heiligdom op bedevaart gaan. Op deze bedevaart zal een H. Mis met wijding van de bedevaartkaars plaatsvinden op het Heiligdom. Na de lunch en de Kruisweg in Heiloo is er een plechtig Lof in de St. Adelbertadbij in Egmond waarna ook de gekochte devotionalia gezegend kunnen worden. Na een diner in Haarlemmerliede is de verwachte thuiskomst rond 21.00 uur.

De kosten zijn € 57,50,- per persoon, inclusief vervoer, een kopje koffie/thee, diner, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia en dergelijke). Folders met inschrijfformulieren kunt u opvragen via mail of telefoon. U kunt zich ook aanmelden via onze website.

Wij hopen u te zien in Heiloo.

Voor meer informatie en aanmelding: kijk op onze website www.bedevaart.nl of
bel 06 49 89 00 02 of stuur een email naar dehaagsebedevaarten@gmail.com.

Plaats een reactie