Nog geen reacties

Eendaagse Bedevaart naar Heiloo op woensdag 11 september

Een dag op bedevaart geeft mensen kracht en rust

Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. De geschiedenis van het Heiligdom gaat terug tot het eind van de veertiende eeuw. In de voorhof van de Genadekapel bevindt zich een put met heilzaam water. Tijdens de Reformatie werd de kapel verwoest en de put gedempt met puin van de kapel. In 1713, ten tijde van veepest, welde met kracht water op vanonder het puin. De geschiedenis leert, dat de dieren die dronken van dit water de veepest overleefden.

Op woensdag 11 september zullen wij met de Haagse Bedevaarten vanaf onder andere Den Haag, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Leiden naar dit heiligdom op bedevaart gaan. Op deze bedevaart zal een H. Mis met wijding van de bedevaartkaars plaatsvinden op het heiligdom. Na de lunch en de Kruisweg in Heiloo is er een plechtig lof in de St. Adelbertadbij in Egmond waarna ook de gekochte devotionalia gezegend kunnen worden. Na een diner in Haarlemmerliede is de verwachte thuiskomst rond 21.00 uur.

De kosten zijn € 59,50 per persoon, inclusief vervoer, twee consumptiebonnen voor een kopje koffie of thee, diner, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia en dergelijke). Folders met inschrijfformulieren kunt u opvragen via mail of telefoon. U kunt zich ook aanmelden via onze website. Wij hopen u te zien in Heiloo.

Voor meer informatie en aanmelding: kijk op onze website www.bedevaart.nl of bel 06 49 89 00 02 of stuur een email naar dehaagsebedevaarten@gmail.com.

Hier vindt u de folder met uitgebreide informatie en hier een aanmeldingsformulier.

Plaats een reactie

Is er meer tussen hemel en aarde? Wie is Jezus? Helpt bidden? Wat moet ik met de Kerk?Alpha iets voor jou!? Meer weten?
+ +