Nog geen reacties

Driekoningen KinderVertelViering

Vanwege de lockdown kan de KinderVertelViering ter gelegenheid van Driekoningen op zondag 3 januari helaas niet doorgaan. Als alternatief mogen de kinderen met hun ouders tussen 15.00 en 16.00 uur naar de Sint Martinuskerk komen om daar de Kerststal te bezichtigen. Voor de kinderen ligt er een kleine attentie en een kleurplaat klaar. De voorbereiders van deze KinderVertelViering zullen aanwezig zijn om jullie te ontvangen. In verband met de coronamaatregelen graag van tevoren aanmelden via de e-mail zodat we de toeloop goed kunnen spreiden.

Meldt u aan voor de maillijst Kindervertelvieringen om circa anderhalve week voor elke geplande viering een uitnodiging met actuele informatie te ontvangen. Stuur daartoe een mailtje naar het parochiebureau.

De eerstvolgende KinderVertelViering is op zondag 31 januari om 15.30 uurhet ‘feest van de ontmoeting’, ook bekend als Maria Lichtmis. In deze viering is er bijzondere aandacht voor het licht. Na afloop zijn er de pannenkoeken die horen bij de traditie van Maria Lichtmis.

Plaats een reactie

Meer informatie over het aanmelden voor vieringen: Zie hier.