Nog geen reacties

Dankwoord Jos Laus

Beste pastores, parochianen en koor Gloria Deo van de H. Bonifatiuskerk,

Langs deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor uw attentie en blijken van waardering bij mijn vijftigjarig jubileum als kerkmusicus. De Bonifatiuskerk, nog steeds mijn parochiekerk, was ooit het beginpunt van mijn muzikale loopbaan. Niet alleen zong ik ooit op het jongenskoor, maar was ik ook vijfendertig jaar lang met veel plezier organist en dirigent van het koor Gloria Deo.

Mijn werkzaamheden in deze mooie kerk zijn blijkbaar niet onopgemerkt gebleven en hebben mede door de inspanningen van uw koor en bestuur bijgedragen aan de mooie onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ die mij uit naam van zijne majesteit door de Rijswijkse burgemeester Michel Bezuijen werd opgespeld tijdens een druk  bezochte receptie. Nogmaals hartelijk dank!

Eind november stop ik vanwege de pensioengerechtigde leeftijd op mijn huidige werkplek, de H. Jacobus de Meerdere in Den Haag. Ik blijf echter ten alle tijden ook elders beschikbaar voor vervanging; je bent uiteindelijk niet ineens musicus af! Het is – net als het priesterschap – een roeping.

Het gaat u allen goed en mogelijk nog eens tot ziens.

Jos Laus

Plaats een reactie