Nog geen reacties

Betekenisvol vrijwilligerswerk in Mariënpark

Enkele maanden geleden zijn zeventig inwoners van Rijswijk verhuisd naar Leidschendam, van verpleeghuis Westhoff naar locatie Mariënpark aan de Prins Bernardlaan 70. De bewoners van deze nieuwe locatie zijn vanwege dementie volledig afhankelijk van vierentwintiguurs menslievende zorg. Vanwege de afstand zijn meerdere vrijwilligers niet met ons meegegaan, daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Wij zoeken vrijwilligers voor dagelijkse bezigheidsactiviteiten en voor bezinnende en godsdienstige activiteiten, zoals belevingsvieringen doordeweeks en kerkelijke bijeenkomsten in het weekend. Wij zoeken vrijwilligers die zich voor langere tijd willen verbinden, maar ook is er volop gelegenheid om een bepaalde periode actief te zijn. Wij vragen tijd en aandacht voor een kwetsbare groep mensen. Dementie is een ingrijpende ziekte en daarom bieden wij u als vrijwilliger scholing en begeleiding om met de bewoners een betekenisvolle relatie op te bouwen.

Is uw interesse gewekt en heeft u ruimte in uw agenda, bel of stuur een mail naar: Janie van Middelkoop, geestelijk verzorger, aanwezig op dinsdag en woensdag, per telefoon 06 39 85 13 22 of per mail.

 

Plaats een reactie