Nog geen reacties

Bedevaart: Onze Lieve Vrouwe van Sevenwouden, Bernadette Soubirous en Titus Brandsma

Op zondag 24 mei kunt u deelnemen aan een bijzondere bedevaart naar de Sint Franciscusbasiliek in Bolsward waar wij na de H. Mis van 11 uur en de lunch zullen aansluiten bij de processie door de stad waarbij het beeld van Onze Lieve Vrouw van Sevenwouden èn een schrijn met relieken van de heilige Bernadette Soubirous zullen worden meegedragen. Deze processie vindt slechts éénmaal per vijf jaar plaats en wij zijn als groep uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Een unieke kans!

Tevens zullen wij die dag het Titus Brandsma museum bezoeken wat is gelegen naast de Basiliek. Diaken Tolsma zal ons vergezellen tijdens deze bedevaart en hij kan ons veel vertellen over het leven van Titus Brandsma. Het belooft een mooie bedevaart te worden.

Vertrektijden: 8 uur vanaf de Bernadette en Benedictuskerk in Rijswijk en 8.30 uur bij de Sint Martinuskerk in Voorburg. Inbegrepen zijn koffie in de bus met wat lekkers, een broodjeslunch en aansluitend een diner onderweg. De prijs zal liggen rond € 55 per persoon. Verwachte thuiskomst zal zijn rond 21 uur.

U kunt zich al telefonisch aanmelden als belangstellende en u zult dan persoonlijk nog een inschrijfformulier ontvangen zodra alle details en de kosten rond zijn. Informatie en aanmelden kan via Ineke Huitema 070 387 67 01 of via mail. Wij houden u op de hoogte.

Meer informatie over de Sint Franciscusbasiliek en Onze Lieve Vrouwe van Sevenwouden vindt u hier.
Meer informatie over het Titus Brandsmamuseum vindt u hier.

De bus is vol!!!

Plaats een reactie