Nog geen reacties

Bedevaart naar Smakt en Kevelaer op 30 april en 1 mei

Sint Jozef in Smakt is niet groots, maar indrukwekkend door de eenvoud. Deze verering richt zich onder andere op jonge mensen op zoek naar een gelukkige levensstaat, ook is hij patroon van het gezin en de opvoeding, arbeid en trouw. In stilte werkte hij in dienst van de Kerk. Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, troosteres der bedroefden, biedt een ieder vertroosting, kracht en energie. We komen bij “Moeder Thuis”, een plek die heel bijzonder is voor velen. Het samen op bedevaart gaan naar deze bijzondere plaatsen is een mooie manier om samen het geloof te beleven en er voor elkaar te zijn.

In ons jubileumjaar biedt de Haagse Bedevaarten dit jaar een unieke gecombineerde bedevaart aan naar Smakt en naar Kevelaer. Op dinsdag 30 april brengen wij een bezoek aan de kapel bij Sint Jozef. Na een H.Mis aldaar zullen wij verder reizen naar Kevelaer. Op woensdag 1 mei begeeft een kleurrijke processie zich naar de hoofdingang van de Basiliek. Daar wordt traditioneel met drie tikken op de deur de opening van het bedevaartseizoen hoorbaar en zichtbaar.

Folders met informatie en inschrijfformulieren vind u in onze kerken. Er zijn diverse opstapplaatsen in onze regio. Wij hopen u te mogen ontmoeten op dinsdag 30 april.

Zie hier voor meer informatie en aanmelding.

Plaats een reactie