2

Bedevaart naar Kevelaer 11 tot en met 13 augustus

Onze Lieve Vrouw van Kevelaer biedt eenieder vertroosting, kracht en energie. We komen bij ‘Moeder Thuis’, een plek die heel bijzonder is voor velen. Het samen op bedevaart gaan naar deze bijzondere plaats is een mooie manier om samen het geloof te beleven en er voor elkaar te zijn.

Eén of drie dagen pelgrimeren bij de Troosteres der Bedroefden is een bron van troost en geloof. Tevens biedt het Genadeoord ook vele mogelijkheden voor contact met medegeloofsgenoten en ontspanning. De bedevaart bestaat uit verschillende traditionele liturgische plechtigheden: een plechtig Lof, een Kruisweg in het Kruiswegpark, een H. Mis, een Lichtprocessie op de eerste avond en een Hoogmis in de basiliek op vrijdag 12 augustus.

Voor de 128e keer sinds de oprichting in 1894 organiseert de Haagse Bedevaarten de jaarlijkse augustusbedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer. Gezinnen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het speciale programma voor ouders en kinderen, zie de speciale pagina hiervoor op onze website. De geestelijke leiding heeft onze moderator pastoor J.H. Smith uit Leiden. Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis deelnemen aan de eendaagse bedevaart mits er een betalende volwassene hen begeleidt.

Nadere informatie over opstapplaatsen en de kosten vindt u via de folder op onze website www.bedevaart.nl.

U kunt zich aanmelden door het aanmeldingsformulier online in te vullen:
Eendaagse bedevaart: https://www.bedevaart.nl/2022-augustus-kevelaer-1-dag/view/form
Driedaagse bedevaart: https://www.bedevaart.nl/2022-augustus-kevelaer-3-dagen/view/form

Meer informatie verkrijgbaar de secretaris Haagse Bedevaarten, Ineke Huitema-Versteeg, via e-mail of via telefoon 010 414 95 77.

Reacties ( 2 )

 1. Beantwoorden
  Hillie Kuipers-Hemmes zeg

  Ik ga mee

 2. Beantwoorden
  Ineke Huitema-Versteeg zeg

  Hillie,
  Je krijgt de folder in de brievenbus.

Plaats een reactie