Nog geen reacties

Bedevaart naar Heiloo

Eendaagse Bedevaart naar Heiloo op woensdag 15 september 2021

Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. Vaak mogen wij ondervinden dat de Heer zijn genade en bescherming verleent door zijn gezegende Moeder, die in Heiloo wordt vereerd als O.L.V. ter Nood, de Moeder die alle noden en zorgen van de mensen kent. Zij hoort elke stem, ook de zwakste.

Dit jaar is het door de coronapandemie, steeds afwachten hoe de maatregelen effect hebben op onze mogelijkheden om ter bedevaart te gaan. Maar we maken natuurlijk wel plannen. Op woensdag 15 september zijn wij voornemens om vanaf onder andere Den Haag, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg en Leiden naar dit heiligdom op bedevaart te gaan samen met de Haagse Bedevaarten. Op deze bedevaart zal een H. Mis met wijding van de bedevaartkaars plaatsvinden op het heiligdom. Na de lunch en de Kruisweg in Heiloo is er een plechtig Lof in de St. Adelbertadbij in Egmond waarna ook de gekochte devotionalia gezegend kunnen worden. Na een diner in Haarlemmerliede is de verwachte thuiskomst rond 21.00 uur.

De kosten zijn € 55,- per persoon, inclusief vervoer, koffie met wat lekkers en tijdens de eigen meegebrachte lunch, diner, groepsverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia en dergelijke).

De folder met het inschrijfformulier vindt hier. U kunt de folders ook opvragen via mail of telefoon. Binnenkort kunt u zich ook aanmelden via onze website.

Wij hopen u te zien in Heiloo. Als de bedevaart wegens landelijke coronamaatregelen niet door kan gaan, laten we dat uiteraard op tijd weten!

Voor meer informatie en aanmelding: kijk op onze website www.bedevaart.nl of bel 010 414 95 77 of stuur een email naar dehaagsebedevaarten@gmail.com

Plaats een reactie

Nieuws over coronamaatregelen:zie hier