Nog geen reacties

Bedevaart naar Banneux van 24 tot en met 28 mei

Ongeveer dertig kilometer vanaf Luik ligt het heiligdom van Banneux Notre Dame. Hier verscheen Maria in 1933 acht maal aan Mariëtte Beco en maakte zich bekend als de Maagd der Armen en zij deed daar de belofte de zieken te helpen en het lijden te komen verlichten. Al vele jaren organiseert het Bisdom Rotterdam mooie reizen naar dit lieflijke Maria-oord waar Maria wordt geëerd als Moeder Gods, de Maagd der Armen van Banneux.

Ook dit jaar organiseert  het Banneux Comité van het bisdom Rotterdam van 24-28 mei weer een mooie bedevaart reis naar Banneux ND in de Belgische Ardennen. Vrijdagochtend 24 mei vertrekken de bussen (waaronder ook rolstoel/lift bussen) vanaf diverse opstapplaatsen vanuit ons bisdom en rijden naar Soerendonk in Limburg voor een uitgebreide lunch. Hierna rijden we door naar het Heiligdom van Banneux.

Dagelijks hebben we met elkaar daar mooie vieringen waaronder H. Eucharistie. We worden daar begeleid door pater Dr. M. Lindeijer en diaken D. Vrijburg. Ook worden we begeleid door een arts, verpleegkundigen en algemeen medewerkers die u op deze reis op alle mogelijke manieren van dienst kunnen zijn als dat nodig is of als u hulp nodig heeft en dat wenst.

Dinsdag 28 mei is er om 9.00 uur de afscheidsviering en hierna vertrek uit Banneux. Om 12.00 uur is er een fijn afscheidsdiner met elkaar in Soerendonk. Hierna gaan de bussen terug naar de opstap/afhaalplaatsen waar we later in de middag weer arriveren.

Graag nodigen wij u uit eens na te denken of deze reis mogelijk ook iets voor u kan zijn. Voor verdere informatie en/of opgave kunt u altijd contact met ons opnemen. Maar u kunt zich natuurlijk ook direct al aanmelden voor deze reis.

De kosten voor deze volledig verzorgde reis van vijf dagen bedragen slechts € 275,- per persoon. Dit is inclusief de reis, overnachtingen op een mooie tweepersoons kamer met douche en toilet, alle maaltijden, koffie/ thee en op de heenreis een fijne lunch maaltijd en op de terugreis een uitgebreid afscheidsdiner.

Zie hier voor meer informatie en aanmelding.

Plaats een reactie