Nog geen reacties

Alpha 2022

  • De plek waar je jezelf mag zijn.
  • De plek waar je alles mag delen.
  • De plek waar je mag twijfelen.
  • De plek waar je welkom bent.
  • De plek waar alle verhalen samenkomen.

Schuif jij aan?

Wat is Alpha?
Op Alpha ontdek je het christelijke geloof op een laagdrempelige en gezellige manier.

Vraag jij je ook weleens af… of er meer is tussen hemel en aarde? Wie Jezus is?
Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de kerk moet?

Als deze of vergelijkbare vragen weleens in je gedachten komen, dan is er voor jou de Alpha-cursus!! Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt er een inleiding en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten. Deze cursus is geschikt voor iedereen die vragen heeft over het christelijke geloof. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben of gelovige te zijn, maar dat mag wel. Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk. Ook goed om te weten: de cursus is gratis!

Van harte welkom op de informatieavond (deze avond is nog zonder maaltijd) op woensdag 14 september om 19.30 uur met als thema: Is  er  meer? Met als inleider pastoor Bakker. Waar: in de pastorie naast de St. Martinuskerk, Oosteinde 54 te Voorburg. Het is fijn als je je daarvoor aanmeldt bij Frans Aarts via alpharkvlietstreek@gmail.com of 06 37 60 82 58 (ook voor meer informatie).

De informatieavond is vrijblijvend; daarna kun je beslissen en of je wilt meedoen aan de Alpha op de woensdagavonden vanaf 21 september tot en met 23 november steeds beginnend met de maaltijd om 18.30 uur en een zaterdag op 5 november beginnend om 10.15 uur.

Alphagroep
De organisatie en begeleiding van de Alphacursus binnen de federatie Vlietstreek is in handen van kapelaan Daan Huntjens, Frans Aarts en onlangs uitgebreid met Willie Tetteroo.

Plaats een reactie