Nog geen reacties

Algemene Ziekenzalving

Vorige jaar kon de algemene Ziekenzalving niet doorgaan. Dit jaar nodigen we u – met inachtneming van alle coronamaatregelen – weer van harte uit.

In alle kwetsbaarheid wenden wij ons tot onze God om ons in het Sacrament van de Ziekenzalving door de Heer zelf aan te laten raken en sterken. Dit persoonlijk aan laten raken heeft een intense betekenis gekregen vanuit het afgelopen jaar van constant afstand moeten houden.

We weten dat Jezus mensen met zijn woorden en handen in hun hart aanraakt. De priester bidt bij de Ziekenzalving: “Moge onze Heer Jezus Christus door deze heilige zalving en door zijn liefdevolle barmhartigheid u bijstaan met de genade van zijn heilige Geest. Moge Hij u van zonden bevrijden, u heil en verlichting schenken.” 

Na afloop bent u welkom om onder het genot van een kop koffie of thee samen te zijn met elkaar. Natuurlijk met in achtneming van de anderhalve meter. Er kunnen maximaal twee personen met u meekomen.

De Ziekenzalving is in drie kerken.

  • Op dinsdag 21 september om 14.30 uur in de Sint Martinuskerk
  • Op donderdag 23 september om 14.30 uur in de HH. Petrus en Pauluskerk.

Wilt u zich voor deze twee kerken opgeven bij het centraal parochiebureau in Voorburg, 070 327 45 11, of het secretariaat te Leidschendam, 070 327 43 10, met vermelding van de kerk waar u het sacrament wilt ontvangen, het aantal personen en eventueel gewenste hulp bij vervoer. U kunt u ook aanmelden via e-mail.

  • Op dinsdag 28 september om 14.30 uur in de H. Bonifatiuskerk.

Opgeven voor deze viering bij Open Huis Bonifatius, 070 399 24 16, onder vermelding van het aantal personen en eventuele gewenste hulp bij vervoer. U kunt u ook aanmelden via e-mail.

Plaats een reactie

Nieuws over coronamaatregelen:zie hier