Nog geen reacties

Afscheid Saskia van Winden en Startviering jongeren

Op 13 september nemen we afscheid van Saskia van Winden en openen wij het nieuwe seizoen met een ‘Startviering’ om 11.00 uur in de
H. Bonifatiuskerk in Rijswijk.

Ook voor deze viering gelden de gebruikelijke regels van aanmelding vooraf. Zie hier.

Afscheid Saskia van Winden

Onze pastoraal werker Saskia van Winden heeft aangegeven om haar werkzaamheden binnen onze federatie van parochies te beëindigen. Saskia heeft een nieuwe benoeming aanvaardt in de Sint Jan de Doperparochie te Gouda en omgeving. Dit afscheid markeert het einde van zestien jaar pastorale inzet van Saskia van Winden eerst binnen de H. Bonifatiusparochie en de laatste jaren binnen de federatie Vlietstreek.

Dankbaar mogen wij terugkijken op al deze jaren van pastorale arbeid en persoonlijke betrokkenheid bij met name de ouders van en de kinderen, jongeren in de tijd van hun eerste heilige communie en heilig Vormsel.

Het afscheid zal op 13 september beginnend met een viering om 11.00 uur in de H. Bonifatiuskerk te Rijswijk plaatsvinden. We danken Saskia voor alles wat ze in ons midden heeft gedaan en betekent voor mensen en wensen haar alle goeds. We bidden om Gods zegen over haar pastoraat in de nieuwe parochie Sint Jan de Doper te Gouda en omgeving.

Zie hier voor een uitgebreid interview met Saskia van Winden.

Startviering jongeren

Kinderen en jongeren in de parochie, in het bijzonder van de vormselgroepen (van nu en uit het verleden) worden uitgenodigd voor deze viering aan het begin van een nieuw school- en studiejaar. De viering staat in het teken van het afscheid van pastoraal werker Saskia van Winden. Je moet je voor de viering aanmelden (zie hier), maar je kunt haar ook even persoonlijk groeten na de viering zo rond 12.15 uur bij de kerk.

Plaats een reactie

Rechtstreekse uitzending van de Eucharistieviering op zondag.Zie hier.