Nog geen reacties

Actie Kerkbalans Bonifatiusparochie

Deze weken wordt in de H. Bonifatiusparochie uw aandacht gevraagd voor de Actie Kerkbalans. Pastoor Bakker schrijft ter gelegenheid hiervan het volgende.

“We staan er samen voor! Het afgelopen jaar is het woord ‘samen’ veel gehoord. Het coronavirus verslaan, doen we samen. In de parochie doen we altijd al heel veel samen. We staan voor onze parochie, voor onze medeparochianen, voor diaconie en missie, en dat doen we samen. In het afgelopen jaar hebben veel mensen geholpen om de vieringen in coronatijd door te kunnen laten gaan. Gelukkig konden we daardoor – zij het met een klein aantal parochianen – samenkomen om te vieren en voor elkaar en de wereld te bidden. Wij misten velen van u, die door de beperkingen of vanwege de kwetsbare gezondheid niet naar de kerk konden komen. We zien uit naar het moment dat we u weer allemaal kunnen ontvangen. Zoals u begrijpt zijn ook de inkomsten van de parochie door het beperkte kerkbezoek teruggelopen. Mag ik u vragen om als dat mogelijk is uw parochie extra te gedenken met een gulle gift? Alvast veel dank en een hartelijke groet.”

De financiële resultaten van 2020 vindt u hier. Heeft u geen brief ontvangen? Achter in de kerken liggen exemplaren om mee te nemen of u kunt er een ophalen bij het secretariaat.

Plaats een reactie

1e Heilige Communie H. Petrus en PauluskerkNaar YouTube