Cinekerk

Onder de noemer Cinekerk worden er films uitgekozen die over levensbeschouwelijke onderwerpen gaan en daarmee stof tot nadenken en tot verdieping bieden. De fimavonden vinden plaats in de Maartenszaal bij de Martinuskerk in Voorburg. Zij beginnen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. Na afloop bent u in de gelegenheid een vrijwillige bijdrage doen in verband met de onkosten van de auteursrechten op de film.

Iedereen is van harte welkom.

 

 

De vliegeraar

Woensdag 19 september kijken we naar de eerste film ‘De vliegeraar’ in de serie Cinekerk. Het verhaal neemt ons mee naar het vredige Kaboel in Afghanistan, waar twee vrienden samen opgroeien tot een vreselijke gebeurtenis en het schuldgevoel dat daarmee gepaard gaat hen voorgoed uit elkaar drijft.

 

 

Babettes feast

Woensdag 21 november 2018.

Aan een verlaten kust in Denemarken wonen twee zussen, dochters van een strenge dominee. Op een dag arriveert de mysterieuze Babette in het diep religieuze dorpje.

 

 

Mary Magdalene

Woensdag 20 februari 2019.

Een vrouw besluit zich tegen de wil van haar familie in aan te sluiten bij een groep mensen rond Jezus van Nazareth.
N.B.: Deze film wordt in dezelfde week óók in Bonifatiuskerk vertoond.

 

 

After the wedding

Woensdag 15 mei 2019.

Jacob Petersen leidt een weeshuis voor straatkinderen in India. Wanneer het weeshuis met sluiting wordt bedreigd, ontvangt hij een ongebruikelijk aanbod.