Nog geen reacties

Stamppotmaaltijd voor Kitale

In de afgelopen Veertigdagentijd is er gebeden en geofferd voor het project van onze parochiane Jacinta van Luijk in Kenia. Met haar team weet Jacinta honderden vrijwilligers te enthousiasmeren om te werken aan gemeenschapsopbouw en vrede waar verhoudingen verstoord zijn, aan zorg voor aidspatiënten en voorlichting om verdere verspreiding te voorkomen, aan de opvang van kwetsbare jongeren, aan voorlichting over alcohol- en drugsmisbruik…

 

Hoe het haar en haar project nu vergaat komt ter sprake op vrijdag 12 oktober 2018 tijdens een stamppotmaaltijd in Wijkcentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ Leidschendam.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur Ontvangst met een welkomstdrankje
18.30 uur Stamppotbuffet, met keuze uit verschillende soorten stamppot en een glas wijn, bier of frisdrank
  Tijdens de maaltijd zal een Keniaanse, mevrouw Fidelis Nthenge, over Kenia vertellen. Zij doet dat in het Engels. Het wordt vertaald. De bijeenkomst zal worden opgeluisterd met muziek.
19.50 uur Dessert met aansluitend gelegenheid voor vragen
21.00 uur Afsluiting met een kopje koffie of thee

 

Voor deze maaltijd betaalt u een bijdrage van € 30,- per persoon. De netto-opbrengst komt geheel ten goede aan het werk van Jacinta.

U kunt zich aanmelden bij Leo van Ewijk, liefst per e-mail: lamvanewijk@hetnet.nl of telefonisch op nummer: 070 327 39 91. Uiterlijk vrijdag 29 september s.v.p.
Uw financiële bijdrage maakt u over op rekening NL37 INGB 0005 1602 39 t.n.v. Stichting Vrienden van KAP, Den Haag met vermelding: ‘Stamppot‘, uw naam en het aantal personen.

Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Graag tot ziens op 12 oktober.

Werkgroep MOV

Plaats een reactie